Over ons

Missie & Visie

Heelal staat voor het bieden van een veilige plek aan jongeren tussen de 12 en 24 jaar in de Noordoostpolder, waar elke bezoeker wordt gekend, gewaardeerd en gerespecteerd. We bieden ontspannings- en verdiepingsmomenten tijdens inloop, doelgroep-specifieke activiteiten en workshops waarin jongeren zichzelf en hun talenten mogen ontdekken.

 

 

Lees meer

Ons team

Het team van Heelal bestaat uit een aantal enthousiaste jongerenwerkers en vrijwilligers. Regelmatig hebben we ook stagiairs die hun bijdrage leveren aan Heelal. We zijn allemaal gedreven om jongeren te laten groeien in hun ontwikkeling. We hebben hierin verschillende kwaliteiten waardoor we een professioneel en divers team vormen.

Wil je ons beter leren kennen? Klik dan hieronder.

Leer ons kennen

Partners

Samen staan we sterk! We vinden het belangrijk om samen te werken met partners in de Noordoostpolder om zo duurzaam relationeel jongerenwerk te kunnen bieden. Met de gemeente Noordoostpolder, politie, leerplicht en Carrefour hebben we regelmatig overleg over jongerenwerk in Emmeloord. Ook met scholen hebben we regelmatig contact.

Heelal ontvangt financiële of materiële ondersteuning van de volgende partners:

De gemeente Noordoostpolder ondersteunt ons met subsidie. Daarmee kunnen wij de inloop en het meidenwerk uitvoeren.

Mede dankzij het Kansfonds kunnen we het project Knabbel&Babbel draaien en jongeren uit verschillende culturen dichterbij elkaar brengen.

Met een bijdrage van de actie ‘donatie op locatie’ van het VSB fonds hebben we onze brandweerbus kunnen aanschaffen. Hiermee zijn we beter zichtbaar tijdens ons straatwerk.

Wil je ons ondersteunen om duurzaam relationeel jongerenwerk te bieden?  Wil je ook partner worden? We denken graag met je mee!

Neem contact op