Ons team

Medewerkers

Jettie

Jettie vervult zowel de rol als teamleider als jongerenwerker. Met haar enthousiasme en openheid weet ze jongeren te motiveren en kan ze diepe gesprekken voeren. Jettie houdt overzicht op het jongerenwerk. Ze schrijft fondsaanvragen, subsidieaanvragen en rapportages, maakt begrotingen en houdt overzicht op de in-en uitgaven. Ze vergadert regelmatig met het bestuur, geeft begeleiding aan medewerkers en houdt contact met netwerk. Op donderdag draait ze de inloop en op vrijdag een meidenclub.

Karina

“Mijn drijfveer is om jongeren te laten merken en ervaren dat ze waardevol zijn. Dit doe ik vanuit de liefde die ik krijg van God. Daarnaast geloof ik ook dat jongeren volwaardig zijn. Ik geloof dat ze talenten en gaven hebben gekregen om in te zetten. Daarom wil ik ze uitdagen en stimuleren tot persoonlijke groei, om zo ook een bijdrage te leveren aan de mensen om hen heen en de samenleving”

Karina begeleidt vrijwilligers en stagiaires en verzorgt PR & communicatie. Op dinsdag draait ze de inloop en op donderdag een meidenclub.

Matthijs

Herkenbaar aan zijn pet en regelmatig op straat te vinden. Matthijs is ambulant straatwerker en regelmatig met de pannakooi en de bus op pad. Op zijn humorvolle manier en toch recht voor z’n raap weet Matthijs jongeren een spiegel voor te houden en hen in beweging te zetten. Hij heeft tweewekelijks overleg met gemeente, politie en leerplicht voor de samenwerking binnen gemeente NOP. En hij draait op vrijdag de inloop.

Irene

Sinds januari werkt Irene als jongerenwerker in Emmeloord. Op donderdagmiddag draait ze de inloop bij Heelal en daarnaast werkt ze bij CGK De Hoeksteen. Irene wil graag een plek bieden aan jongeren waar ze gezien en gehoord worden. Waar jongeren op adem kunnen komen en waar God soms zomaar even opgelicht wordt. Ze wordt blij van hart tot hart gesprekken, spelletjes, volleybal en de zon!

Juliëtte

Juliëtte werkt sinds juni 2023 bij Heelal. Daarnaast is ze jeugdwerker in de kerk Het Anker in Lelystad. Ze is op woensdag en donderdag bij Heelal en geniet ervan om goede gesprekken te hebben, slechte woordgrappen te maken en te ontdekken hoe God in het leven van jongeren aanwezig is.