Doe mee

Bid mee

Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.  Filippenzen 4:6-7 – NBV

Wij geloven dat gebed essentieel is in het werk dat we doen. Als medewerkers danken en bidden we voor leiding en zegen in ons werk. Wil jij met ons mee bidden? Dit is een krachtige manier om verbonden te zijn met ons en met de jongeren. Ook op deze manier kun je bijdragen aan de impact van ons werk. Er verschijnt maandelijks aan gebedsmail waarin we dingen delen en waarin we op specifieke punten gebed vragen. Hieronder kun je hiervoor inschrijven.

Vrijwilligers

Je kunt je ook actief inzetten om aan ons werk bij te dragen. Dit kan door bij ons vrijwilliger te worden of stage te lopen.

Er is altijd ruimte om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Heelal. Wil je ondersteunen bij het meidenwerk, achter de bar staan tijdens de inloop, met de bus en de pannakooi de straat op, aan de slag als vormgever of meehelpen onze social media vorm te geven? We gaan graag met je in gesprek hoe jij je talenten in kan zetten en hoeveel tijd je te besteden hebt.

Zowel volwassen als jongeren kunnen aan de slag bij Heelal. Welk talent wil jij inzetten? Kom voor meer informatie langs bij Heelal of mail ons.

Contact ons

Stage lopen

Wil jij een stage lopen in het jongerenwerk? Kom dan stage lopen bij Heelal! Afhankelijk van je opleiding en wensen gaan we samen kijken hoe jij een leerzame en leuke stage kunt lopen. Heelal geeft jou een stageplek waar je op professioneel en persoonlijk gebied jezelf gaat ontwikkelen.

Heb je interesse? Klik dan hieronder voor meer informatie

Stage info

Ondernemers

Investeer in jongeren! Ook als ondernemer kunt je impact maken op jongeren. Heelal biedt ondernemers 4 verschillende pakketten aan, deze noemen we impacketten. Door ons te sponsoren krijgt het bedrijf een logo op onze bus, hiermee geven wij de onderneming dus rijdende publiciteit op de plekken waar we werken. Hoe groter de investering, hoe groter het logo. Bij een grotere investering krijgt de onderneming ook publiciteit op onze sociale media en verzorgen wij een ‘familiedag’. Voor meer informatie hierover kun je onze flyer downloaden. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Flyer

Steun ons

Veel jongeren groeien op zonder dat ze zich ooit gezien, gekend, gewaardeerd en gerespecteerd hebben gevoeld. Wil jij in deze jongeren investeren en ze de kans geven om Jezus te leren kennen? Steun ons dan financieel. Met jou investering kunnen wij meer jongeren bereiken en liefde delen.

Momenteel hebben we een speciale actie en krijg je een paar sokken als je ons steunt. Lees hieronder meer over de actie.

Geef

Held op sokken

Heelal heeft nu een gave actie! Een jongere in Heelal heeft speciale Heelal sokken ontworpen en wij dachten, daar moeten we wat mee! Want een held op sokken, dat kan iedereen zijn. Daarom geven we de sokken nu weg als ‘gift away’. Dat betekent dat je de sokken automatisch krijgt als je een gift doet aan Heelal, Youth for Christ Emmeloord. Dus wordt een held op sokken en draag het werk van Heelal letterlijk uit! Klik op de button hieronder voor meer informatie over de actie.

Lees meer

Vacature bestuurslid

Youth for Christ Emmeloord (Heelal) is een zelfstandige stichting die onderdeel is van stichting Youth for Christ. Er is een vacature voor een  Algemeen Bestuurslid (m/v)

Waar zijn we naar op zoek? Iemand die:

  • Enthousiast is over het werk van Heelal en graag meedenkt over het realiseren van de doelstellingen
  • Een hart voor jongeren heeft
  • Met passie voor Jezus
  • Zijn/haar netwerk in wil zetten om bij te dragen aan het werk van Heelal en haar doelstellingen.

Het bestuur komt ongeveer 6 keer per jaar bij elkaar voor een vergadering. Daarnaast is het fijn als je aanwezig bent bij de netwerkdag en de jaarlijkse bestuursavond van YfC. We verwelkomen je graag in een enthousiast team en een inspirerende omgeving waarin we de hoop en liefde van Jezus dichtbij jongeren mogen brengen.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via heelal@yfc.nl.

Neem contact op