Held op sokken

Held op sokken

Dit is William, een van de jongeren die veel bij Heelal komt én de ontwerper van onze nieuwe Heelal sokken. William is erg creatief en heeft sokken ontworpen. Wij dachten, daar moeten we wat mee! Want een held op sokken, dat kan iedereen zijn. Daarom geven we de sokken nu weg als ‘gift away’. Dat betekent dat je de sokken automatisch krijgt als je een gift doet aan Heelal, Youth for Christ Emmeloord. Dus wordt een held op sokken en draag het werk van Heelal letterlijk uit.

 

Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Het werk dat we bij Heelal doen is afhankelijk van giften. Dus met jouw gift draag je meteen bij aan jongeren in Emmeloord. Bij een structurele/maandelijkse gift van minimaal €5 of bij een eenmalige gift van €10 of meer krijg je een paar sokken. Structurele steun heeft onze voorkeur want dat geeft meer zekerheid om ons werk te kunnen blijven doen en vaste relaties op te bouwen met jongeren.

De gift kun je geven via de GEEF pagina (button hieronder). Hier kun je het bedrag invullen en waar je gift naar toe gaat, vul hier Emmeloord in. Daarna vul je je persoonsgegevens in en kun je een machtiging doen of via iDeal betalen. Nadat je dit proces hebt doorlopen krijg je een link om aan te geven welke maat je nodig hebt, maat 36-40 of 41-46. Als je dit hebt gedaan krijg je hier een bevestiging van op je mail. We proberen de giften zo snel mogelijk te verwerken en te zorgen dat je de sokken bij je thuis krijgt.

GEEF

Over de sokken

De sokken zijn geproduceerd door Soque, dit is een webshop waar je gekke, bijzondere en vrolijke sokken kunt bestellen. Daarnaast maken ze dus ook eigen ontwerpen. Guido en Saskia zijn erg behulpzaam en denken fijn mee! De sokken zijn van 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastaan. Was je sokken op 30 graden , binnenstebuiten en laat ze aan de lucht drogen.