Sportweek 2020 #jebentnietinjeeendje

Sportweek 2020 #jebentnietinjeeendje

Van 11 augustus tot en met 14 augustus 2020 organiseren kerken in Emmeloord en jongerencentrum Heelal een sportweek voor kinderen en jongeren. Tijdens deze sportweek willen we jongeren laten genieten van sport en spel, ze gezien laten voelen en Jezus’ liefde voor hun delen!

Het thema dit jaar is #jebentnietinjeeendje. De sportweek vindt plaats in de Sterrenbuurt, achter het buurthuis Revelsant. Van 13:15 tot 15:15 is het programma vooral gericht op jongeren van 12- jaar. Van 14:45 tot 16:45 is het programma  vooral gericht op jongeren van 12 jaar en ouder. Er wordt gevoetbald, gevolleybald, gebasketbald en geknutseld. Daarnaast worden er ook workshops gegeven.

Mee helpen

Wil jij handen en voeten geven aan je geloof? Hou je van sporten en van kinderen en jongeren? Of wil je ondersteunen in de organisatie of catering? Of een financiële bijdrage leveren om dit mogelijk te maken?

Dan vragen we jou om hulp!

Op maandag en dinsdag-vrijdag in de ochtend is er training en toerusting voor de sportvrijwilligers. Als sportvrijwilliger ben je dus van maandag tot en met vrijdag elke dag van ongeveer 9:45 tot 17:30 bezig. De minimale leeftijd als sportvrijwilliger is 16 jaar. Als je jonger bent, ben je alsnog welkom om mee te sporten en zo een goed voorbeeld te zijn.

Als je jezelf wil inzetten met een ander talent dan ben je ook erg welkom! Voor meer informatie en opgave (liefst voor 13 juli): heelal@yfc.nl