Sportweek 2022

17 tot 22 juli

Youth for Christ  organiseert samen met verschillende kerken een sportweek voor kinderen en jongeren in Emmeloord.

Een week lang gaan we elke middag en avond verschillende wijken in om te sporten met kinderen (’s middags) en jongeren (’s avonds.) Daarbij word je als sportvrijwilligers toegerust en uitgedaagd om je geloof te delen.

Ben je 16+, heb je zin in een intensieve week sport en spel? Wil je je geloof verdiepen en uitdragen? Wil je onderdeel zijn van een groep die je in korte tijd heel goed leert kennen en waar je vriendschappen sluit voor het leven? Ben je beschikbaar van 13 juli tot 22 juli?

Meld je dan aan voor de sportweek! Als je niet de hele periode beschikbaar bent maar wel mee zou willen doen, scroll dan iets verder naar sportweek ‘light’ versie.

(Ook als je niet sportief bent, ben je van harte welkom. Er zijn ook andere taken en verantwoordelijkheden).

Ter voorbereiding, om je geloof te verdiepen en je team te leren kennen ga je eerst van woensdag 13 tot zaterdag 16 juli naar de Schellerberg conferentie in Zwolle. Schellerberg Conferentie – Youth for Christ Zwolle (idloom.events) De sportweek zelf ben je dagelijks van ongeveer 11 uur ’s ochtends tot ’s avonds 9 uur bezig met toerusting, sport en spel.

Super intensief dus! Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning en word je compleet in de watten gelegd. Over eten, drinken, liefde en slapen hoef je je geen zorgen te maken.   Je slaapt met 1 à 2 teamleden in een gastgezin. Sowieso een leuke week voor de kinderen en jongeren die je ontmoet en een booster voor jouw geloofsleven.  Dus doe mee!

Heb je vragen of wil je je meteen aanmelden? Klik hier voor het contactformulier.
Super intensief dus! Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning en word je compleet in de watten gelegd.

Sportweek 'light' versie

Heb jij wel hart voor God, voor kinderen & jongeren en voor sport, alleen kun je jammer genoeg niet de hele periode? Doe dan mee met de light versie. In deze versie draai je mee met het (kern)sportteam en word jij als teamlid ingezet wanneer je kan en waar dat nodig is. Je proeft  dus wel een stuk van de sfeer en je mag ook echt iets bijdragen aan de kinderen en jongeren in de wijken.
We zijn nog hard opzoek naar sportervrijwilligers dus als jij een deel van jouw week beschikbaar bent, geef je dan ook op! Wij nemen contact met je op om verder door te spreken over het hoe, wat, waar en wanneer.

Meld je aan als vrijwilliger in het kerkenteam